Hyllor

Moderna klassiker eller massiva trähyllor. Vi har stilen som passar ditt hem. Vi är återförsäljare till storsäljare som STRING, Klassika, finska Boknäs och den praktiska Universalhyllan.

Klassika

Återförsäljare för Lundqvisthyllan Klassika.

Lundqvist gjort bokhyllor i över 70 år och idag hittar man dem både i hemmet och på kontoret. Det är gedigna bokhyllor som lätt passar in där du behöver det. Klassika kommer i flera träslag och kan kombineras för just ditt behov.

Boknäs

Gedigna bokhyllor från finska Boknäs

Boknäs hyllsystem med stapelbara element kommer i 10 färgsättningar och en mängd moduler som gör att du kan skapa en hylla för alla önskemål.

 

1949 ritade arkitekten Nils Strinning (1917-2006) den första String®-hyllan. Han och det flexibla, minimalistiska hyllsystemet var med och lade grunden till det vi kallar Scandinavian design. I dag, över 67 år senare, sitter fortfarande stringhyllor på väggarna över hela världen.

Universalhyllan

Universalhyllan – De tusen möjligheternas hyllsystem Tänk dig ett hyllsystem tillverkat i riktigt trä, som du kan kombinera på ett nästintill oändligt vis för att få just den bokhylla eller förvaring som du önskar. Denna lösning heter Universalhyllan. Välj mellan olika höjder, bredder och djup. Bygg på med luckor och gör hyllan till ett skåp eller garderob. Varför inte bygga in ett skrivbord i din hylla eller en tv-bänk, syhörna, loftsäng eller matplats? Med hyllsystemet Universalhyllan sätter bara fantasin gränser.

Kontakta oss för mer information och personlig service!

Ring oss på tel: 090 – 13 03 10 eller använd kontaktformuläret till höger så hör vi av oss inom kort!

Varmt välkomna!

Kontakta oss

13 + 8 =