Skjutdörrar

Hyllcenter i Umeå har Norrlands största utställning av skjutdörrar. Här hittar ni dörrar till just ert hem. Vi måttanpassar självklart och när ni vet vilka dörrar och vilken inredning ni vill ha så kommer vi hem till er och måttar upp för perfekt passform.

Vi tillverkar skjutdörrarna efter era mått och monterar upp lösningen när det passar er. Då vi tillverkar de flesta dörrar själva så kan vi ofta leverera med kort varsel.

Elfa

Med smart förvaring ger du dig själv mer utrymme att leva. Hos Elfa finner du förvaringslösningar och måttanpassade skjutdörrar för alla rum och behov.

Lumi

Lumi skjutdörrar sparar plats i ditt hem och anpassas efter ditt utrymme och din stil. Du får en unik möbel som rymmer en funktionell förvaring eller fungerar som avdelare mellan rum.

Med ett brett sortiment av fyllningar och profiler är det lätt att få skjutdörrarna att passa in i din övriga inredning, vare sig den är klassiskt elegant eller trendigt modern.

Mirro

I 20 år har Mirro tillverkat och sålt måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar som skräddarsys efter ditt behov och personliga stil. Hos oss på Mirro pågår ett ständigt arbete med nya färger, ytor och material. Mirro tillverkas i småländska Hillerstorp där även produktutveckling sker. Skandinavisk design kombinerat med smarta och funktionella lösningar ger dig en förvaring i ditt hem som är långt utöver det vanliga.

Kontakta oss för mer information och personlig service!

Ring oss på tel: 090 – 13 03 10 så hör vi av oss inom kort!

Varmt välkomna!