Uterum

Vi är återförsäljare för Aluscands aluminiumprofiler och vi hjälper dig att forma en skräddarsydd uterumslösning för ditt hem.

Med VENTANAs kompletta inglasningssystem skapar vi det perfekta uterummet åt dig.  Förläng den varma säsongen och kom närmare naturen i ett rum som skyddar mot vind, regn och kyla. Ett rum du kan trivas i!  Vi gör allt från att sätta in glaspartierna på er befintliga altan till att bygga ny altan med tak samt glas partier. Vi offererar inglasning med aluminiumpartier med olika glas varianter, uterumsmattor, kanalplast tak samt arbetet.

När du funderar över ett uterum, hör av dig till oss! Vi kommer hem till er och hör vad ni vill göra och kommer med idéer och tankar på vad som kommer fungera. Därefter kommer vår montör ut och monterar upp er lösning när ni vill ha det.

VENTANA system 33 är ett helisolerat aluminiumprofilsystem i strängpressad aluminium som lagerförs i vit pulverlack. Andra kulörer kan fås mot beställning. Varje detalj i systemet är noga utvald, vilket garanterar lång livslängd.

  • Möjlighet att få olika kulörer på in respektive utsida.
  • Fönster och dörrar rullar lätt på boggiehjul med slitbanor av nylon och rostfria kullager.
  • Rälsprofilerna som fönster och dörrar rullar på, finns med två och tre spår. Det är därför möjligt att bygga upp till sex motgående dörrar på ett parti.
  • Aluminiumprofilerna levereras med dubbla tätningar av borstlist både mot rälsprofilen uppe och nere, men också mellan fönster och dörrar, där även dubbla gummilister tätar, vilket förhindrar drag, ljud och vibrationer.
  • Två typer av lås finns, ett snäpplås och ett hakregellås. Hakregellåset kan fås med nyckellåsning från insida eller både från insida och utsida. Rejäla handtag finns som tillval.
  • Både luckprofil och rälsprofil är försedda med 26 mm isolersteg som ger en bruten köldbrygga, vilka tillsammans med isolerglaset bidrar till ett lämpat inglasningssystem för uterum som används året om.
  • Som tillval finns karmfix för enkel montering och justering.

Kontakta oss för mer information och personlig service!

Ring oss på tel: 090 – 13 03 10  så hör vi av oss inom kort!

Varmt välkomna!